Zomer!

Laat de Dutch GP gewoon doorgaan!

Of het nou een kronkelende rally stage is of een bochtige chicane, met een race seat van eMense zit je altijd goed! Het racen zit ons in het bloed. Daarom zijn wij zelf dan ook erg enthousiast over de race setups die wij verhuren.

Heb je een evenement, activatie of wil je gewoon een toffe race simulator in je zaak? Wij zorgen er voor dat je zonder zorgen een race seat geleverd krijgt met alles wat daar bij hoort. Heb je een specifieke (race) wens? Vraag ons dan om de mogelijkheden m.b.t. andere race klasses en andere type race seats.

Lekker ‘buiten’ een potje voetballen!

Heb je even geen zin om vol focus bezig te zijn met werk of hang je juist al veel te lang in de hangmat? Met deze toffe Fifa setup ben je actief aan het ontspannen! 

Deze Fifa set wordt geleverd met voldoende controllers, poefjes en schermen om met 4 personen tegelijk te spelen. 

 

Livestream de schoolmusical

eMense heeft een manier gevonden om op een handzame en eenvoudige manier de schoolmusicals te live streamen. 

Door gebruik te maken van de krachtige camera en processor van de Motorola Moto G8 PLUS en een snelle 4G verbinding met het internet kun je van elke locatie livestreamen. Natuurlijk dat alles in een handige ‘Cage’ met richtmicrofoon.

Gaming producten

Ben je opzoek naar een unieke manier om je bezoek of personeel te activeren? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod gaming producten. 

Met onder andere VR, Simulatoren en Pods voor meerdere spelers kun je in elk genre en in elke situatie een toffe activatie maken!

Heb je specifieke gaming wensen? Ook daar kunnen wij in faciliteren. Vraag daarom vooral naar de mogelijkheden.  

Livestream producties

eMense faciliteert al jaren live streaming diensten voor grote en bekende merken in de gaming wereld. Heeft u een evenement of activiteit die u graag met uw publiek of doelgroep wilt delen? Wij denken niet alleen mee in de uitvoering maar ook in het concept.

Onder andere mogelijk: Web presentatie, online conferentie, interactieve quizzen, etc.

Meer…

Laatste artikelen

eMense breidt uit naar België

eMense breidt uit naar België Gent, België - 20 augustus 2020 - eMense, het medianetwerk en activatiebureau dat werkt vanuit liefde voor gaming en tech, heeft een vestiging in België geopend. Het bedrijf gaat in België hetzelfde medianetwerk portfolio en activaties...

Waar kijken we naar uit in 2020?

Het afgelopen jaar werd door velen een tussenjaar genoemd in de gaming-industrie. Maar wat staat er in 2020 op de agenda? Naar welke games kijken we uit en van te verwachten van de nieuwe consoles?

eMense Media lanceert nieuwe mediatitel

Op onze nieuwe PlayStadia-website ontdek je nieuws, podcast en livestreams over Googles cloud-gamingplatform Stadia en zijn games en leer je ook de Nederlandse Stadia-community kennen.