Media

Bij eMense bieden we een uitgebreid pakket aan online uitingen, waarbij kwaliteit altijd de boventoon voert. Onze merken zijn veelal leading binnen het segment door onze expertise binnen de specifieke gebieden.

Zo behandelen we games, films en series op IGN Benelux en IGN Nordic, gaan we in op alles dat met Android te maken heeft op Androidworld.nl, maken we jou een (nog) betere man bij AskMen Benelux, houden we je up-to-date over de streaming-diensten op NieuwDezeWeek, leer je alles over esports op e-sports.nl en richten we ons op Blizzard-titels bij Battle-Chat.com.

We bieden naast geschreven content kwalitatief hoogstaande videocontent en livestreams, maar ook advertorials en display-uitingen die we geheel naar wens van de klant kunnen verwezenlijken. Voor al onze merken geldt daarbij dat we een groot bereik hebben via social media. Met onze mediamerken hebben we een bereik van ruim drie miljoen unieke bezoekers per maand, waarmee we voornamelijk millennials en een doelgroep met een grote passie voor tech, gaming en lifestyle bereiken. Op die manier biedt eMense een geïntegreerde marketingstrategie en gericht bereik die effectief is voor het merk en relevant is voor de doelgroep.

Onze Online Nieuwsmerken

null

IGN Benelux

IGN is wereldwijd de grootste gaming- en entertainment website. IGN Benelux vertolkt die rol in de Benelux met lokale content. Maandelijks bereikt IGN vanuit de Benelux meer dan 1,1 miljoen unieke bezoekers.

0
Unieke bezoekers (per maand)
null

AskMen Benelux

Become A Better Man! AskMen is het grootste online lifestylemagazine voor mannen. Hier lees je de beste tips, trucs en guides voor het worden van een betere man. Alles op het gebied van entertainment, lifestyle, mode, drank, dating en fitness komt voorbij, alles gericht op efficiënte online publishing gericht op de moderne, (jong)volwassen man.

0
Unieke bezoekers (per maand)
null

Androidworld.nl

Androidworld is de grootste Android-community van de Benelux en bereikt maandelijks meer dan 1 miljoen unieke bezoekers. Androidworld is dé plek voor het allerlaatste Android-nieuws, reviews, uitgebreide handleidingen, tips en gadgets.

0
Unieke bezoekers (per maand)
null

Nieuw Deze Week

NieuwDezeWeek publiceert elke dag updates van nieuwe films, series muziek en eBooks op Netflix, Videoland, Film1, Pathé Thuis, Spotify en Kobo Plus. Ruim 290.000 bezoekers bezoeken de site elke maand om op de hoogte te worden gebracht van nieuwe digitale content.

0
Unieke bezoekers (per maand)
null

IGN Nordic

IGN is wereldwijd de grootste gaming- en entertainment website. IGN Nordic vertolkt die rol in de Nordics met lokale content. Maandelijks bereikt IGN Nordic meer dan ... unieke bezoekers in Noorwegen, Zweden en Finland.

0
Unieke bezoekers (per maand)
null

e-sports.nl

De nieuwste titel van eMense geheel gewijd aan esports. Dit esports platform behandelt het laatste nieuws over esportstoernooien, esportersatleten en basic info over games.

0
Bèta-versie

ADVERTEREN OF SAMENWERKEN MET EEN VAN ONZE WEBSITES?