Game events

Een event is de ideale manier om ambassadeurs voor jouw merk of product te creëren. Door de organisatie van verschillende grote events voor merken en esportcompetities heeft eMense ruime ervaring in de organisatie en liveproducties van evenementen. Van standbouw tot livestreams op YouTube, Facebook en Twitch.

Van conceptontwikkeling tot de audiovisuele content of professionele liveproductie voor tv of internet, eMense doet het. Dit is de ultieme manier om jouw merk te activeren en de jongere doelgroep te bereiken. Bekijk hieronder hoe wij jouw event (technisch) kunnen ondersteunen.

  • Technische productie

  • Livestreams

  • Decorbouw & Branding

  • Conceptontwikkeling

  • Game set-ups

  • Inzetten van influencers

Event Services

Concept creatie

Van een specifieke productievraag, of een strategisch advies, tot unieke concepten, podium- en decorbouw en game set-ups. eMense neemt de gehele technische productie op zich tijdens evenementen of activaties.

Game set-ups service

Wij leveren game set-ups in elk formaat en voor ieder soort event. Voor uniek entertainment tijdens merkactivaties, productlanceringen of bedrijfsfeesten tot het verhogen van de festivalbeleving, we bieden diverse mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen middels game set-ups en concepten. Zo hebben we een grote verscheidenheid aan PlayStation set-ups voor Fifa en Fortnite toernooien, PlaySeats voor de ultieme Formule 1 ervaring en VR-sets voor de vetste Virtual Reality Experience.

Decorbouw & Branding

Entertainmentproducties vragen nadrukkelijker dan ooit om een sterke en onderscheidende visuele identiteit in decor en uitstraling.
Onze ervaren designers nemen jouw branding serieus en werken een concept uit tot een ontwerp om dit vervolgens te produceren.

Broadcasting/livestreams

Door de organisatie van verschillende grote events voor merken en esportcompetities heeft eMense ruime ervaring in de organisatie en liveproducties voor evenementen. Van livestream op YouTube, Facebook en Twitch tot de audiovisuele content of professionele liveproductie voor tv of internet. eMense doet het.

Inzetten van influencers

eMense heeft een unieke samenwerking met de grootste gaming-influencers van Nederland. Hierdoor kunnen influencers eenvoudig worden betrokken bij nieuwe merkactivaties voor jouw merk om jongeren succesvol te bereiken.

Wil jij middels een event je merk verbinden met millennials?