Activaties
Services
Samen helpen we merken met het realiseren van hun marketingdoelen, aan de hand van onze expertise en passie voor games en tech. Van creatief gameconcept tot de realisatie van een activatie tot event support. eMense biedt volledige service aan opdrachtgevers die hun doelgroep op betekenisvolle manier wil bereiken én activeren.

Zo is een event is de ideale manier om ambassadeurs voor jouw merk of product te creëren. Door de organisatie van verschillende grote events voor merken en esportscompetities heeft eMense ruime ervaring in de organisatie en liveproducties van evenementen. 

Van een specifieke productievraag, of een strategisch advies, tot unieke concepten, podium- en decorbouw en game set-ups. eMense neemt de gehele technische productie op zich tijdens evenementen of activaties. Dit is de ultieme manier om jouw merk te activeren en de jongere doelgroep te bereiken. 

Conceptontwikkeling
We denken campagne- en conceptmatig mee om gaming efficient in te zetten voor het behalen van jouw (merk) doelstellingen.

Productie

Onze ervaren event medewerkers nemen branding serieus en werken een concept uit tot een ontwerp om dit vervolgens te produceren.
Techniek
Wij bieden innovatie game hardware met de laatste technische snufjes voor een unieke beleving. Van VR tot Full Motion, eMense levert het.

Conceptontwikkeling

Van een strategisch advies tot unieke concepten, eMense ontwikkelt ‘big ideas’ in de vorm van activaties, events of content voor waardevolle PR-impact.   

Wij weten als geen ander hoe gaming ingezet kan worden om jongeren te bereiken en te activeren. Of het nou gaat om een online integratie, een offline of online game toernooi of een unieke en opvallende activatie. eMense denkt op een innovatie wijze altijd mee.

 

Productie

Entertainmentproducties vragen nadrukkelijker dan ooit om een sterke en onderscheidende (visuele) identiteit in concepting, decor en uitstraling. Onze ervaren event medewerkers nemen jouw branding serieus en werken een concept uit tot een ontwerp om dit vervolgens te produceren.

Door de organisatie van verschillende grote events voor merken en esportcompetities heeft eMense ruime ervaring in de organisatie en liveproducties van evenementen. 

 

 

Techniek

Wij leveren game set-ups in elk formaat en voor ieder soort event. Voor uniek entertainment tijdens merkactivaties, productlanceringen of bedrijfsfeesten tot het verhogen van de festivalbeleving, we bieden diverse mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen met onze game set-ups en aparatuur. Zo hebben we een grote verscheidenheid aan PlayStation consoles voor Fifa en Fortnite toernooien, race-simulatoren voor de ultieme Formule 1 ervaring en VR-sets voor de vetste Virtual Reality Experience.

 

Laatste nieuws

eMense breidt uit naar België

eMense breidt uit naar België Gent, België - 20 augustus...

Waar kijken we naar uit in 2020?

Het afgelopen jaar werd door velen een tussenjaar genoemd in de gaming-industrie. Maar wat staat er in 2020 op de agenda? Naar welke games kijken we uit en van te verwachten van de nieuwe consoles?

eMense Media lanceert nieuwe mediatitel

Op onze nieuwe PlayStadia-website ontdek je nieuws, podcast en livestreams over Googles cloud-gamingplatform Stadia en zijn games en leer je ook de Nederlandse Stadia-community kennen.

Kaart