Merkactivatie

eMense ontwikkelt concepten op maat, gericht om uw doelgroep op de beste manier te bereiken.

Dankzij de brede kennis en ervaring in de organisatie en uitvoering van liveproducties en events, state of the art-technieken en samenwerking met media en influencers is eMense de one-stop-shop voor uw merkactivaties.

Events

Alles in huis voor een volwaardig event

Van concept tot creatie, van standbouw tot complete game set-ups, eMense neemt de gehele operationele en technische productie op zich tijdens evenementen, game releases en esportstoernooien.

Media

Bij eMense bieden we een uitgebreid pakket aan online uitingen, waarbij kwaliteit altijd de boventoon voert.

Met onze titels als IGN Benelux, Askmen Benelux en Androidworld bereiken we ruim 3 miljoen bezoekers per maand. Met de diversiteit van onze websites en de bijbehorende doelgroep kunnen we effectieve campagnes opzetten voor uw bedrijf of product.

Esports

Dé nieuwe vorm van entertainment voor millennials

Door de jarenlange ervaring in de organisatie van grote esportscompetities zoals de ESL Benelux, is eMense de marktleider op het gebied van esports in de Benelux.

Livestream

Alle kennis en techniek voor live videos, broadcasts en hoogwaardige tv-producties

Door de organisatie van verschillende grote events voor merken en esportcompetities heeft eMense ruime ervaring in de organisatie en liveproducties voor evenementen. Van livestream op YouTube, Facebook en Twitch tot de audiovisuele content of professionele liveproductie voor tv of internet. eMense doet het.

Influencer Marketing

Bereik uw doelgroep nog efficiënter via onze influencers

eMense heeft een unieke samenwerking met de grootste gaming-influencers van Nederland. Hierdoor kunnen influencers eenvoudig worden betrokken bij nieuwe merkactivaties voor jouw merk om jongeren succesvol te bereiken.

eMense verbindt merken met millennials