Merkactivatie

Events

Content Creatie

Online Media

Esports

Influencer Marketing

Full Service Game Agency

eMense heeft alle expertises, platformen en netwerken op het vlak van esports, gaming, tech, lifestyle, events, media en TV-producties in huis om projecten van A tot Z te begeleiden.

eMense is de unieke samenwerking tussen toonaangevende organisaties binnen esports, gaming, evenementenorganisatie, videoproducties en all-round media in de Benelux. De gebundelde kracht, kennis, netwerken en expertise maakt van eMense dé one-stop-shop voor elk bedrijf of merk dat geïnteresseerd is in het bereiken van millennials in het algemeen, en gaming- en esports-communities in het bijzonder.

0
Specialists
0
Happy Clients
0
Successful Cases

Bereik én activeer de digital generation

De Millennials en Generatie Z, voor veel bedrijven een grote uitdaging om deze moeilijke doelgroep te bereiken.  

Jongeren lijken niet gevoelig voor klassieke marketing- of reclamecampagnes. Ze kijken nauwelijks TV, zitten op vele verschillende (sociale) media en laten zich weinig wijsmaken. De huidige generatie wil dat hun stem wordt gehoord, participerende media is hierbij essentieel. Het is een generatie die een andere aanpak nodig heeft om bereikt te worden om jouw merk, product of dienst op de radar te krijgen en daar te houden.

Bij eMense weten we hoe we deze doelgroep middels de juiste content en (gaming)concepten bereiken én activeren! Met geïntegreerde mediacampagnes en activaties weet eMense hen effectief en efficiënt te bereiken. Ons team heeft uitgebreide kennis op gebied van new media, live streaming en social-integratie – en laat je nu hierdoor de millennial wél bereiken.

Onze Merken

null

ESL Benelux

ESL is ’s werelds grootste esportsorganisatie. eMense organiseert in Nederland, België en Luxemburg de ESL Benelux Championship. Dit is dé esportscompetitie van de Benelux. Immens populaire games als Counter-Strike Global Offensive, League of Legends en Rocket League staan steevast op het programma van het kampioenschap.

null

IGN Benelux

IGN is wereldwijd de grootste gaming- en entertainmentwebsite. IGN Benelux vertolkt die rol in de Benelux met lokale content. Maandelijks bereikt IGN vanuit de Benelux meer dan 1,1 miljoen unieke bezoekers.

null

Androidworld

Androidworld is de grootste Android-community van de Benelux en bereikt maandelijks meer dan 1 miljoen unieke bezoekers. Androidworld is dé plek voor het allerlaatste Android-nieuws, reviews, uitgebreide handleidingen, tips en gadgets.

null

Nieuw Deze Week

NieuwDezeWeek brengt elke dag updates van nieuwe films, series, muziek en eBooks op Netflix, Videoland, Film1, Pathé Thuis, Spotify en Kobo Plus. Ruim 290.000 bezoekers (110.000 UV) bezoeken de site elke maand om op de hoogte te worden gebracht van nieuwe digitale content.

null

Askmen Benelux

Become A Better Man! AskMen is het grootste online lifestylemagazine voor mannen. Hier lees je de beste tips, trucs en guides voor het worden van een betere man. Alles op het gebied van entertainment, lifestyle, mode, drank, dating en fitness komt voorbij, alles gericht op efficiënte online publishing gericht op de moderne, volwassen man.