Merkactivatie

Events

Content Creatie

Online Media

Esports

Influencer Marketing

Full Service Game Agency

eMense heeft alle expertises, platformen en netwerken op het vlak van esports, gaming, tech, lifestyle, events, media en TV-producties in huis om projecten van A tot Z te begeleiden.

eMense is de unieke samenwerking tussen toonaangevende organisaties binnen esports, gaming, evenementenorganisatie, videoproducties en all-round media in de Benelux. De gebundelde kracht, kennis, netwerken en expertise maakt van eMense dé one-stop-shop voor elk bedrijf of merk dat geïnteresseerd is in het bereiken van millennials in het algemeen, en gaming- en esports-communities in het bijzonder.

0
Specialists
0
Happy Clients
0
Successful Cases

Bereik én activeer de digital generation

De Millennials en Generatie Z, voor veel bedrijven een grote uitdaging om deze moeilijke doelgroep te bereiken.  

Jongeren lijken niet gevoelig voor klassieke marketing- of reclamecampagnes. Ze kijken nauwelijks TV, zitten op vele verschillende (sociale) media en laten zich weinig wijsmaken. De huidige generatie wil dat hun stem wordt gehoord, participerende media is hierbij essentieel. Het is een generatie die een andere aanpak nodig heeft om bereikt te worden om jouw merk, product of dienst op de radar te krijgen en daar te houden.

Bij eMense weten we hoe we deze doelgroep middels de juiste content en (gaming)concepten bereiken én activeren! Met geïntegreerde mediacampagnes en activaties weet eMense hen effectief en efficiënt te bereiken. Ons team heeft uitgebreide kennis op gebied van new media, live streaming en social-integratie – en laat je nu hierdoor de millennial wél bereiken.