eMense Media

Bij eMense Media bieden we een uitgebreid pakket aan websites, waarbij kwaliteit altijd de boventoon voert. Onze merken zijn leading binnen gaming en tech door onze expertise en ervaring binnen deze specifieke gebieden. Zo behandelen we games, films en series op IGN Benelux en IGN Nordic, gaan we in op alles dat met Android, mobile en tech te maken heeft op Androidworld.nl en Androidworld.be, houden we je up-to-date over de streaming-diensten op NieuwDezeWeek en lees je alles over Google Stadia op playstadia.nl.

Media titels

Adverteren

We bieden naast geschreven content kwalitatief hoogstaande videocontent en livestreams, maar ook advertorials en display-uitingen die we geheel naar wens van de klant kunnen verwezenlijken. Met onze mediamerken hebben we een bereik van ruim drie miljoen unieke bezoekers per maand, waarmee we voornamelijk millennials en een doelgroep met een grote passie voor tech, gaming en lifestyle bereiken. Met onze advertentieoplossingen zoals bannering, branded content en social advertising brengen we je merk of product onder de aandacht bij deze doelgroep.

We adviseren je graag om onze kanalen zo effectief mogelijk in te zetten. Mail sales@emense.nl voor de mogelijkheden.

TARIEVEN 2022

SPECS

ALG. VOORWAARDEN

IGN Benelux / Nordic

IGN Benelux is het grootste gamingnetwerk van Nederland en voorziet zijn publiek (man 18-36 jaar) van nieuws op het gebied van games, films, series, comics, tech en entertainment. Op de website leest de community het dagelijkse nieuws en natuurlijk reviews over de nieuwste films, games en series.

Dit wordt allemaal ondersteund door videocontent van de redactie die ook op sociale media van IGN Benelux te vinden zijn. Daarnaast plaatst team IGN twee keer per week een podcast waarin het laatste nieuws wordt besproken. Dit alles om hun community zo goed mogelijk te informeren.

Gebruikers

Pageviews

Sessies

Androidworld

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België en brengt dagelijks het laatste Android-nieuws. Naast nieuwssite is Androidworld een uitgebreide informatiebron, niet alleen via de artikelen maar ook via het forum.

Daarnaast brengt Androidworld reviews over Android-smartphones, Android-tablets, apps en games, Chromebooks, smartwatches, smarthome, koptelefoons, gadgets en nog veel meer. Androidworld richt zich met deze content op brede doelgroep, van jongeren tot 50-plussers, van beginners tot gevorderden.

 

 

Gebruikers

Pageviews

Sessies

NieuwDezeWeek

Nieuw deze Week brengt de nieuwste series, films, muziek en boeken van streamingdiensten als Netflix, Videoland, Ziggo, Film1, Pathé Thuis, Kobo en Spotify samen op één centrale plek. Daarnaast kun je er terecht voor de nieuwste games voor diverse consoles. Met Nieuw deze Week ben je dus altijd op de hoogte van de nieuwste content van verschillende aanbieders.

Maar dat is nog niet alles, Nieuw deze Week brengt tevens interessante achtergrondartikelen, podcasts, prijsvragen en nieuws op zijn blog. Nieuw deze Week richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in nieuwe aanbod op geselecteerde streamingdiensten.

Gebruikers

Pageviews

Sessies

PlayStadia

PlayStadia is community dat zich volledig richt op het cloudgamingplatform Google Stadia. Je kan hier terecht voor nieuws, uitgebreide game-reviews, handige guides, livestreams, livestreams, video’s, podcasts en vaste rubrieken. PlayStadia bedient een specifieke doelgroep van Stadia-gamers en gamers die Stadia volgen of overwegen.

Gebruikers

Pageviews

Sessies

Laatste nieuws

eMense breidt uit naar België

eMense breidt uit naar België Gent, België - 20 augustus...

Waar kijken we naar uit in 2020?

Het afgelopen jaar werd door velen een tussenjaar genoemd in de gaming-industrie. Maar wat staat er in 2020 op de agenda? Naar welke games kijken we uit en van te verwachten van de nieuwe consoles?

eMense Media lanceert nieuwe mediatitel

Op onze nieuwe PlayStadia-website ontdek je nieuws, podcast en livestreams over Googles cloud-gamingplatform Stadia en zijn games en leer je ook de Nederlandse Stadia-community kennen.

Kaart