Kennis event gaming en esports
Artikel door: eMense

BrandDeli en eMense delen kennis

BrandDeli en eMense organiseren op donderdag 13 juni een uniek esports & gaming kennis-event. Aan de hand van verschillende sprekers en presentaties laten we zien hoe esports en gaming succesvol ingezet kunnen worden als onderdeel van je marketingstrategie. Ook vertellen we je over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van esports, gaming en advertising en hoe al deze aspecten effectief ingezet kunnen worden om de moeilijk bereikbare ‘digital generation’ wél te bereiken.

‘Enter Esports Business’ is een samenwerking tussen BrandDeli en eMense. Beide partijen bundelden meerdere keren hun krachten voor succesvolle campagnes. Deze ervaring en kennis delen we graag met jou om de mogelijkheden op het gebied van gaming, esports en advertising te laten zien.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Introductie Esports & Gaming
  • Esports & Gaming: Nummers en trends by Newzoo
  • Hoe implementeer je esports & gaming in je marketingstrategie
  • Twitter x Gaming
  • My Social Databasa x Gaming
  • In-stream adverstising x Gaming en ESL
  • In-stream video partnerships & Content opportunities
  • Borrel en gamen. Test je game skills en ervaar wat er voor nodig is om je tussen de nieuwe generatie atleten te scharen!

Meer…

Laatste artikelen

eMense breidt uit naar België

eMense breidt uit naar België Gent, België - 20 augustus 2020 - eMense, het medianetwerk en activatiebureau dat werkt vanuit liefde voor gaming en tech, heeft een vestiging in België geopend. Het bedrijf gaat in België hetzelfde medianetwerk portfolio en activaties...

Waar kijken we naar uit in 2020?

Het afgelopen jaar werd door velen een tussenjaar genoemd in de gaming-industrie. Maar wat staat er in 2020 op de agenda? Naar welke games kijken we uit en van te verwachten van de nieuwe consoles?

eMense Media lanceert nieuwe mediatitel

Op onze nieuwe PlayStadia-website ontdek je nieuws, podcast en livestreams over Googles cloud-gamingplatform Stadia en zijn games en leer je ook de Nederlandse Stadia-community kennen.