eMense Media lanceert nieuwe mediatitel
Artikel door: eMense

Alles over Google Stadia

Google Stadia is vanaf vandaag beschikbaar voor de eerste, beperkte groep Founder’s- en Premiere Edition-bestellers. Zij kunnen als eerste games streamen vanaf Google’s datacenters naar schermen bij hun thuis. Volgend jaar komt Stadia Base uit, waarmee gamers goedkoper de nieuwste games kunnen spelen. Ze hoeven namelijk geen dure computer of console meer te kopen, maar simpelweg een abonnement af te sluiten bij Stadia.

Op onze nieuwe PlayStadia-website ontdek je nieuws, podcast en livestreams over Googles cloud-gamingplatform Stadia en zijn games en leer je ook de Nederlandse Stadia-community kennen. Je kunt de nieuwe website hier bekijken.

Livestreams en podcasts

De komende maanden verwachten we meer games, tal van integraties met YouTube, de Google Assistent en Stadia op meer Android-telefoons. Om al het laatste nieuws rond Stadia en zijn games te volgen, verwijzen we je graag naar onze nieuwe website PlayStadia.nl, waar je dagelijks de nieuwste updates vindt. Op PlayStadia gaan we ook wekelijks games livestreamen en je kunt er ook terecht voor onze SpeakStadia-podcast die we op aangekondigde tijdstippen zullen streamen. Volg onze Facebook-groep om hiervan op de hoogte te blijven, of ontdek de streams in een aankondiging op PlayStadia.

Daarnaast mag je op PlayStadia recensies verwachten van de games die uitkomen voor dienst en wekelijks op zaterdag een scherp opiniestuk genaamd Stadia Status, waarbij onze redacteurs een belangrijk Stadia-topic van die week onder handen nemen. Natuurlijk kun je hier bij IGN nog steeds terecht voor al het nieuws omtrent Stadia en de games die erop verschijnen, maar op PlayStadia.nl gaan we net nog iets dieper in op de content. 

Sluit je aan bij de community

Of je nu een Founder bent van Stadia of geïnteresseerd bent wat de toekomst brengt voor het platform, laat van je horen op PlayStadia. Reageer in de reacties onderaan artikelen, of stel je even voor op de gloednieuwe PlayStadia-groep op Facebook waar je op de hoogte wordt gehouden van livestreams, nieuwe vrienden vindt om samen op Stadia te spelen en volop met de community het laatste Stadia-nieuws kan bespreken. De toekomst van gaming past niet langer in een doos.

Meer…

Laatste artikelen

eMense breidt uit naar België

eMense breidt uit naar België Gent, België - 20 augustus 2020 - eMense, het medianetwerk en activatiebureau dat werkt vanuit liefde voor gaming en tech, heeft een vestiging in België geopend. Het bedrijf gaat in België hetzelfde medianetwerk portfolio en activaties...

Waar kijken we naar uit in 2020?

Het afgelopen jaar werd door velen een tussenjaar genoemd in de gaming-industrie. Maar wat staat er in 2020 op de agenda? Naar welke games kijken we uit en van te verwachten van de nieuwe consoles?

Steeds meer marketingbudget naar streamers

Als uitgever van een videogame moet je serieus overwegen wat je doet met het marketingbudget voor je game, EA’s strategie om streamers bakken met geld te betalen heeft deels gewerkt