Mercedes-Benz nieuwe partner ESL Benelux

Samenwerking start tijdens de finales van de ESL Dutch en Proximus Championship

 

 

Haarlem, 22 november 2018 – ESL Benelux, onderdeel van ‘s werelds grootste en meest toonaangevende esports-organisatie ESL, slaat de handen ineen met Mercedes-Benz voor de lokale ESL National Championship. Hiermee wordt de wereldwijde samenwerking tussen ESL en Mercedes Benz uitgebreid, waarbij het merk met de ster de mobility partner van ESL Benelux wordt.

Samenwerking
“Gedurende de afgelopen jaren heeft Mercedes-Benz wereldwijd haar betrokkenheid in de wereld van de esports verder uitgebreid en vanaf nu zijn we ook partner van de Nederlandse en de Belgische esportskampioenschappen”, vertelt Peter Zijlstra, Marketing Manager Mercedes-Benz Cars voor de BeNeLux. Esports laten ons immers toe om in dialoog te gaan met jongeren die affiniteit met technologie en innovatie hebben. Kortom, we zijn erg blij om deel uit te maken van deze gaming community en steunen ESL graag in de verdere uitbouw van deze spannende sport in de Benelux.”

“We zijn erg blij Mercedes-Benz te mogen verwelkomen als nieuwe partner van ESL Benelux. Mercedes-Benz zal direct zichtbaar zijn tijdens de finales van de Nederlandse en Belgische competities die aankomende twee weekenden zullen plaatsvinden. We kijken er daarbij naar uit om samen met Mercedes-Benz te werken aan de verdergaande integratie van het merk in onze esports competities in 2019!”, aldus Jaap Visser, Managing Director ESL Benelux.

Finales op Bright Day
De finales van de ESL Dutch Championship vinden plaats op zaterdag 24 november en zondag 25 november op Bright Day in de Expo Haarlemmermeer. Duizenden esportfans kunnen de finales live aanschouwen op Bright Day of live volgen online via het Twitch-kanaal van ESL Benelux. Kijk voor meer informatie over alle competities, of het laatste esportsnieuws in de Benelux, op TwitchFacebook of de website van ESL Benelux.

Finales ESL Proximus Championship
De finales van de ESL Proximus Championship vindt plaats op Zaterdag 1 en zondag 2 december in de Spiroudome te Charleroi. Meer informatie en tickets zijn hier te vinden.