Blackout, de nieuwe Battle Royale-mode van Call of Duty: Black Ops 4, wordt op 11 september gespeeld en gestreamd door onder anderen Armin van Buuren, Firebeatz, DubVision, Yarasky en vThorben

 

Fans hebben er even op moeten wachten, maar op 11 september is het dan eindelijk zo ver: samen met Armada Music en Cloud 9 organiseert Call Of Duty het zogeheten Blackout Private Event in het hoofdkantoor van Armada Music (en Cloud 9) te Amsterdam. Tijdens deze avond staat de nieuwe modus, ‘Blackout’, in de schijnwerpers. Deze Battle Royale-modus is nieuw in Call Of Duty: Black Ops 4 en pas wereldwijd beschikbaar vanaf de volledige release op 12 oktober, maar wordt op 11 september al gespeeld door grote artiesten als Armin van Buuren en Firebeatz en door de bekende Nederlandse YouTubers Yarasky en vThorben.

Het event wordt gedeeltelijk gestreamd op de socialmediakanalen van Armada MusicCloud 9 Music en Call of Duty, van 19.00 tot 21.00. Gedurende deze twee uur spelen de deelnemende artiesten met en tegen elkaar in solo, duo of squad-mode met als doel om als laatste over te blijven.

Het hoofdkantoor van Armada Music (’s wereld grootste independent dancemuzieklabel met artiesten als Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano) en Cloud 9 Music (verantwoordelijk voor de muziekpublishing van artiesten als Hardwell, Jebroer, Josylvio, Sevn Alias en anderen) is zonder meer het perfecte toneel voor deze veldslag; voor alle artiesten, creators en gasten staan er maar liefst 24 gaming stations en een streamingsetup klaar.

De livestream kan bekeken worden op:

Call of Duty: www.facebook.com/CallofDuty
Armada Music: www.facebook.com/armadamusic
Cloud 9 Music: www.facebook.com/cloud9music