Westworld, het nieuwste fenomeen van de hand van seriegiganten HBO (Game of Thrones, True Detective, The Wire). De serie toont een dystopische toekomst, waarin gigantische pretparken gevuld zijn met ‘hosts’ – robotachtige mensen die in het leven zijn geroepen om de rijkste mensen op aarde te entertainen. De serie speelt met de kwestie rondom autonomie en bewustzijn, waar ligt de grens tussen mens en kunstmatige intelligentie? Er wordt op briljante manier een serie gemaakt die zowel futuristisch als nostalgisch is, met de westerse thema’s die een groot onderdeel zijn van de pretparken in Westworld.

In Nederland wordt Westworld uitgezonden op Ziggo Movies & Series XL, dit nadat Ziggo de rechten overnam van HBO Nederland. Ter promotie van het tweede Westworld-seizoen ontwikkelen we samen met Ziggo de talkshow ‘Talking Westworld’. Deze show produceren we in onze eigen studio en is hiermee een samenkomst van verschillende takken binnen eMense. IGN Benelux levert verschillende experts en met de productie-ervaring van ESL Benelux en eMense zetten we een waardige televisieproductie neer. Talking Westworld wordt elke dinsdagavond om 22:00 uur uitgezonden op Ziggo TV (kanaal 13) en wordt online via verscheidene kanalen van Ziggo en eMense verspreidt naar een groot publiek.