eMense en Hardwell kondigen samenwerking aan

eSports-organisatie en wereldberoemde DJ willen dance en gaming dichter tot elkaar brengen

Haarlem, 27 februari 2017 – eMense, de grootste eSportsorganisatie van de Benelux, en Hardwell hebben vandaag bekendgemaakt een samenwerking te starten om dance-muziek en gaming dichter tot elkaar te brengen. Zoals eerder vandaag aangekondigd, zal de Nederlandse DJ op 5 maart de finale van internationaal eSports-event Intel Extreme Masters World Championship in Katowice openen. Hier zal Hardwell ook zijn nieuwe social video channel op Twitch lanceren: twitch.tv/hardwell.

Dance-producer Hardwell is tweemaal tot nummer 1 DJ ter wereld uitgeroepen. Hij onthulde recentelijk zijn eigen wassen beeld in Madame Tussauds en introduceerde zijn eigen Facebook Bot. Nu lanceert hij op 5 maart, tijdens de finales van het Intel Extreme Masters World Championship in Katowice, zijn eigen social video channel op Twitch.tv. Hardwell: “Als groot game-fanaat ben ik erg blij om Katowice te bezoeken. En ik kan natuurlijk niet wachten om live te gaan met mijn eigen Twitch-kanaal om het allemaal met mijn fans te delen”.

eMense is de grootste eSports-organisatie van Benelux en is verheugd om samen te werken met Hardwell. “We zien dat gaming en EDM hand in hand gaan, en zijn blij dat wij deze synergie kunnen bevorderen met Hardwell. Zijn optreden op het Intel Extreme Masters World Championship in Katowice zal het begin zijn van een vruchtbare samenwerking,” aldus Jaap Visser, Managing Director van eMense Group.

Het Intel Extreme Masters World Championship in Katowice is één van de grootste eSports-toernooien ter wereld, waar professionele gamers het in een stadion tegen elkaar opnemen in populaire games als League of Legends en Counter Strike. Fans komen van overal ter wereld naar Polen om de wedstrijden te aanschouwen: vorig jaar trok het evenement 113.000 bezoekers en liep het aantal gelijktijdige kijkers op tot 2 miljoen. De prof-gamers spelen in totaal om 650.000 dollar prijzengeld.

Spread the love